77 Fabels & Feiten

77 Fabels & Feiten over onze voeding.  

 

 

Bestel nu! 


Voeding Nu Nieuwsbrief

Gratis

Het laatste nieuws

Handige agenda/tips

Iedere week

 

Bekijk hier een voorbeeld

Meld u aan

Kennispocket

Nu beschikbaar:
kennispocket Suiker en zoetstoffen vanaf slechts € 10,-

 Klik hier voor meer informatie


Stelling van de maand: De actie Verleid me Niet van het Voedingscentrum is nuttig.

Stelling van de maand: De actie Verleid me Niet van het Voedingscentrum is nuttig.

In november startte het Voedingscentrum een online bewustwordingsactie tegen ongezonde verleidingen onderweg. Het centrum riep roept iedereen op om foto’s van verleidingen onderweg te fotograferen en op Facebook of Twitter te plaatsen. ‘Bijna overal en op elk moment van de dag worden we verleid om te eten. Ook tijdens het winkelen en onderweg. Ben jij die ongezonde omgeving beu? Laat zien waar jij ongewenst verleid wordt. Deel jouw foto met #verleidmeniet’, schrijft het Voedingscentrum.

 

Veel mensen deden al mee aan de actie en plaatsten hun foto, maar niet iedereen was blij met de actie. Op Facebook schreven mensen dat ze de actie betuttelend vonden en zonde van het geld.

 

Wat vindt u? Zijn wij te weinig bewust van de verleidingen onderweg en is het goed dat deze actie ons daar bewust van maakt, of is deze actie van het voedingscentrum betuttelend en zonde van het geld?

 

Stelling van de Maand: De actie Verleid me Niet van het Voedingscentrum is nuttig. Het maakt de consument bewust van de ongezonde verleidingen onderweg.

Tussenstand

Andere uitgaven

Voeding Nu is een uitgave van MYbusinessmedia.
© 2014 www.voedingnu.nl - alle rechten voorbehouden.