Voedingcommunicatie

Nieuws

artikel 5-L-wetgeving-foto 1-credit stokkete

Voeding Nu-bijeenkomst: Juist communiceren over voeding Het Voedingscentrum werkt in opdracht van de gezondheidsminister Schippers aan een etikettenwijzer die dit najaar uitkomt. Tijdens de Voeding Nu-bijeenkomst Juist communiceren over voeding, lichtte Wieke van der Vossen van het Voedingscentrum er al een tipje van de sluier over op.

Standpunt-O-foto 3-bord en telefoon-credit Pakpoom Phummee

Standpunt - Schijf van Vijf-advies in de Eetmeter In het online-eetdagboek De Eetmeter, binnen Mijn Voedingscentrum, krijg je naast een advies gebaseerd op voedingstoffen nu ook een Schijf van Vijf-advies. Per dag kun je bekijken hoeveel je eet uit de Schijf van Vijf én daarbuiten. Voor de producten buiten de Schijf van Vijf worden gezondere alternatieven aangereikt.

HAS Hogeschool HAS Voedseldialoog Blog Enummers3

Gastblog - Een poldermodel over E-nummers? Op het moment dat ik deze blog schrijf, is net de tweede poging tot het vormen van een regering gestrand. Weer op het hetzelfde punt als de vorige keer. Twee standpunten op een bepaald onderwerp, die onverenigbaar bleken. Het deed me denken aan de discussies over E-nummers...

Meer nieuws