CTCM congres: 'Research trends'

Locatie:  Kesselskade 43, Maastricht
Tijd:  12.30 uur- 20.00 uur
Datum:  11 mei 2017 - 11 mei 2017
Prijs:€ 95,00(excl. BTW)

Boek nu je ticket naar gezond onderzoek!

Het Clinical Trial Center Maastricht geeft je op donderdag 11 mei de mogelijkheid om jouw ticket naar gezond onderzoek te verzilveren tijdens een nieuwe editie van het CTCM Congres in hartje Maastricht. De dag staat dit jaar in het teken van: Research trends en er is gekozen voor een middag/ avond programma.

Sprekers als prof. dr. Bas Haring (Proefkonijnen) en Lucien Engelen (Directeur REshape Center for Health (care) Innovation) zullen bezoekers bewust maken van de ontwikkelingen in de klinische onderzoekswereld. Naast de algemene lezingen is er de keuze tussen een presentatie van subsidieadviesbureau TRIAS en het inspirerende verhaal van dr. Samefko Ludidi die (met succes) op zoek is gegaan naar zijn plek in de wereld van gezondheid. Na afloop van het programma is er uiteraard de gelegenheid om samen na te praten onder het genot van een (gezond) hapje en drankje.

Het belooft een mooie dag te worden in de verbouwde Augustijnenkerk vlak langs de Maas. Noteer 11 mei 2017 dus in je agenda en vergeet niet tijdig je tas in te pakken.

Voor meer informatie en sponsoring mogelijkheden neem contact met ons op via:

congres.ctcm@mumc.nl

Inschrijven kan hier.