EFAD conferentie 'The future is now'

Locatie:  Rotterdam
Tijd:  09.00 uur- 17.00 uur
Datum:  29 september 2017 - 30 september 2017
Prijs:€ 250,00(excl. BTW)

Benieuwd wat de toekomst jou als diëtist of voedingskundige biedt? Ontmoet je Europese collega's op de tiende EFAD conferentie.

De Engelstalige conferentie heeft het thema 'The future is now'. In de snel veranderende voedingswereld is het lastig up to date te blijven.
Professor Anne de Looy, president van EFAD, wil middels deze conferentie uitkijken naar nieuwe gebieden waarin diëtisten kunnen werken. Het biedt een vol programma over stimulerende en evidence based gebieden van de dietetiek. Met uiteraard de nadruk op 'moving forward'.

De twee nieuwe Europese diëtetiek netwerken die zijn opgericht in 2016 (Education en Primary Care) bleken succesvol als de eerste zes
'European Specialist Dietetic Networks'. Er zijn plannen om twee nieuwe netwerken te starten op deze conferentie (Exercise & Sport en Gastroenterology). Rotterdam is een fantastische stad met historie en veel architectonische hoogstandjes en het conferentiecentrum voorziet in hoogwaardige faciliteiten.

Kom dus naar de tiende EFAD conferentie op 29 en 30 september 2017 om te netwerken, te leren en onderdeel uit te maken van de Europese diëtetiek community.

Schrijf je vroeg in voor zekerheid op een plek! (Early bird registratie geldt vóór 1 mei)

Lees hier het programma

Schrijf je hier in

Student diëtetiek? Je kunt een speciaal studententicket kopen. 
Doe mee aan het speciaal studentenprogramma, georganiseerd door ENdietS, en ontmoet Europese studiegenoten!

Ook is er weer een oproep voor onderzoeksposters: 'Call for abstracts'