FoodWash Hackaton

Locatie:  Eindhoven
Tijd:  09.00 uur- 17.00 uur
Datum:  10 juni 2017 - 10 juni 2017

Ik ben het zat! Altijd maar dat negatieve gepraat over voedsel; wat er mis mee is, dat het ongezond is, dat we er niet genoeg voor willen betalen, dat de teelt ervan de aarde kapot maakt.
En dat terwijl voedsel juíst staat voor heel veel positieve dingen. Dingen als: gezellige contacten, je kunt er leuke dingen door leren, mooie natuur, het maakt je blij, geeft een prettige woonomgeving.
Maar dan moeten we er wel op deze positieve manier over praten.

Daarom: FoodWash!

 

Foodwash: een brainwash voor food

Foodwash is communicatie over voedsel waarin het belang ervan voor de mens zelf centraal staat. Foodwash gaat dus niet over het proces of het product, maar waarom de mensen in de lokale omgeving ervan, er blij en gelukkig van worden.
Foodwash: een beweging om via voedsel over mensen te praten!

 


De Foodwash-hackaton

Het idee is er, hoe en in welke vorm is nog in ontwikkeling. En daarvoor roep ik jullie hulp in! Daarom organiseer ik op 10 juni een ‘FoodWash Hackaton’ in Eindhoven.
Iedereen die dit idee verder mee uit wil voeren of een mindblowing start wil geven, is van harte welkom!
Het maakt niet uit of je oud of jong bent, een doener, denker, macho, techneut of iemand die nog niet weet wat hij of zij bij kan dragen. Zolang je maar enthousiast wordt van een positieve, op waarde gebaseerde communicatie over voedsel.

Dus mijn vraag is: wie ‘FoodWasht’ er mee?

Meld je hier aan voor de FoodWash-hackaton.


De initiator van Foodwash is Phyllis den Brok. Voor meer informatie over haar zie deze website.