Internationaal symposium Food(con)fusion Framing Foodfacts AP Hogeschool Antwerpen en De Haagse Hogeschool

Locatie:  Den Haag
Tijd:  12.30 uur- 18.00 uur
Datum:  08 februari 2019 - 08 februari 2019

Food bloggers, food trendwatchers en food marketeers beïnvloeden onze mening over eten en diëten, maar hun opvattingen zijn niet altijd wetenschappelijk onderbouwd. Consumenten zijn niet in staat om de fabels van de feiten te onderscheiden en raken in verwarring. Hoe ga jij als diëtist of voedingskundige hiermee om? En wat zou jij kunnen of moeten doen tegen misleidende marketing en reclame? 

Wil jij een antwoord op bovenstaande vragen? Kom dan naar het internationale symposium Food(con)fusion Framing Food Facts op 8 februari 2019 bij De Haagse Hogeschool.  

De volgende sprekers hebben inmiddels hun komst bevestigd:  

·         Andrew Burman - CEO van de British Dietitians Association   

·         Charlotte de Backer - hoofddocent aan het Departement Communicatiewetenschappen van de Universiteit Antwerpen 

·         Vlaams Instituut Gezond Leven  

·         Bernd van der Meulen - European Institute for Food Law 

Binnenkort is de lijst met sprekers definitief en zullen we het programma bekendmaken.  

Meld je nu alvast aan! 
Het symposium is gratis, maar aanmelden is verplicht. Dit kan je nu alvast doen via onze website

Wacht niet te lang, want vol is vol! 

Waar en wanneer?  
Vrijdag 8 februari 2019, 12.30 – 18.00 uur 
De Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN Den Haag.   

Over het symposium 
Het internationaal symposium van de Haagse Hogeschool en de AP Hogeschool Antwerpen wordt ieder jaar georganiseerd door studenten van de deeltijdopleiding Voeding en Diëtetiek van beide instellingen.  Het symposium is onderdeel van een internationale week waarbij kennisuitwisseling en debatvoering centraal staan. 

Het symposium is bedoeld voor studenten, diëtisten, voedingswetenschappers, voedingsdeskundigen, marketeers en communicatiedeskundigen uit de voedingsindustrie en iedereen die actief is op het gebied van media en voeding. 

 

Meer informatie