Bijeenkomst Food for Thought

20180912_VMT_header_Food for thought_696x165px_DEF_HR

 

Food for thought: waarom eetgedrag een hersenkwestie is

We weten allemaal dat gezond eten belangrijk is, maar waarom maken je hersenen dan toch minder gezonde beslissingen? Hoe vaak eet jij gedachteloos een tussendoortje? Niet iedereen staat hier altijd bij stil en vaak leggen we niet direct de connectie met je hersenen.

Maar hoe maak jij cliënten in de praktijk daarvan bewust? Vraag jij je ook af welke factoren beïnvloedbaar zijn en op welke manier je dit kan doen? Sommige professionals hebben al ervaring met gedragsbeïnvloeding en gezonde voeding. Pas jij dit al toe in de praktijk?

Tijdens de Voeding Nu bijeenkomst ‘Food for thought: waarom eetgedrag een hersenkwestie is’ krijg je handvatten aangereikt om je cliënten hiervan bewust te maken. Ook krijg je deze dag inzicht in welke factoren allemaal van invloed zijn op het eetgedrag van mensen. Tenslotte breng je de opgedane inzichten in de praktijk tijdens een workshop en is er gedurende de dag veel ruimte voor discussie.

Bekijk hier het programma en schrijf je vandaag nog in voor deze interessante bijeenkomst.