Programma

Header_JPGV_2019

 

Programma

09.00 uur             Ontvangst | Ontmoet vakcollega's en de exposanten!

09.30 uur             Opening door dagvoorzitter Sarah Arayess | Advocaat | Hoogenraad en Haak

SarahArayess-200px

09.35 uur             VOORTGANG INVULLING PREVENTIEAKKOORD
PaulBlokhuis-200x300px   Staatssecretaris Blokhuis | Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

 

10.15 uur             HOE DE VERLEIDERS HUN VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN
Marian Geluk FNLI-200x300

Marian Geluk | Directeur | FNLI
    ■ Preventieakkoord: opstart en inzet
    ■ De wortel- en stokdiscussie in de preventieaanpak:
       wat helpt nou echt, en waarom?
    ■ Het voedselkeuzelogo ontrafeld

 

10.45 uur             PAUZE | Ontmoet vakcollega's en de exposanten! 

11.25 uur             PANELDISCUSSIE met foodindustrie over transities sector
                           Met o.a. CEO Verstegen Michel Driessen

12.00 uur             VOEDING IN DE RUIMTE EN LESSEN VOOR OP AARDE
                           Angelo Vermeulen | Onderzoeker ruimtesystemen, bioloog, kunstenaar |
                           SEAD (Space Ecologies Art and Design)

AngeloVermeulen-200px

12.30 uur             LUNCHPAUZE | Ontmoet vakcollega's en de exposanten!

13.30 uur             Parallelsessieronde 1

 BREAKOUT A1
Sessievoorzitter:
Marjan De Bock-Smit
Oprichter/CEO SIM
BREAKOUT B1
Sessievoorzitter:
Karin Verzijden
Advocaat Axon Advocaten
 
BREAKOUT C1
Sessievoorzitter:
Annet Roodenburg
Lector Voeding en
gezondheid, HAS 
BREAKOUT D1

Sessievoorzitter:
Toine Timmermans
directeur SamenTegen
Voedselverspilling

 
Productintegriteit
aangescherpt door
IFS
Beleidsontwikkelingen 
 Alternatieve eiwitten:
Wat vertellen we de
consument?
Kweekvlees
/insecten
 Communicatie
gezonde
voeding
Voedselkeuzelogo:
wat werkt wel?

De circulaire
fabriek
Energie en water

Jolanda Soons-Dings,
programmaleider
duurzaamheid,
Lamb Weston/Meijer

De energietransitie en
hergebruik van reststromen
staan hoog op de agenda
bij Lamb Weston Meijer.
Wat komt er allemaal bij
kijken om alle fabrieken
circulair te maken?

Broeder Isaac,
Abdij Koningshoeven
enIstvan Koller,
strategisch omgevingsmanager
industrie, Waterschap
de Dommel

Afgelopen jaar werd
Nederlands eerste 100%
circulaire waterzuivering
een feit. Tropische planten
zuiveren miljoenen liters
afvalwater van Abdij de
Koningshoeven. Hoe werkt
dit precies en kan de rest
van de voedingsindustrie
ook aan de slag met
circulaire zuivering?

 

14.10 uur             Zaalwissel

14.20 uur            Parallelsessieronde 2

BREAKOUT A2
Sessievoorzitter:
Marjan De Bock-Smit
Oprichter/CEO SIM

                                

BREAKOUT B2
Sessievoorzitter:
Karin Verzijden
Advocaat Axon Advocaten