77 Fabels en feiten over afvallen

Kraak-afvallen-LR-NIEUW_cropped

Als het over voeding gaat, dan gaat het vaak algauw over gewicht. Wie let er niet op zijn of haar lijn? Er is inmiddels een overvloed aan informatie, methoden en adviezen om af te vallen of om een gezondere leefstijl te creëren, waarbij de ene hype op de andere volgt. Maar hoe succesvol en effectief zijn die adviezen nu werkelijk en welke methode past bij jou?

In 77 fabels & feiten over afvallen geeft Hans Kraak, hoofdredacteur van het vakblad Voeding NU, volgens de laatste stand van de wetenschap en de nieuwste inzichten op heldere wijze antwoord op de meest voorkomende vragen rond het behoud van een gezond gewicht. Hoe werkt  de energiehuishouding van het lichaam? Welke diëten zijn er en welke zijn effectief? Is minder eten of meer bewegen het belangrijkst? Hoe geef je invulling aan een gezonde leefstijl? En bestaat er een magic bullet, een ingrediënt bijvoorbeeld, waarmee je gemakkelijk op gewicht blijft?

Hans Kraak neemt 77 opvattingen over afvallen scherp onder de loep, beschrijft wat wel werkt en wat niet en biedt inzicht in de vorm van relevante informatie.

bestellen_icoon