Voedingsmiddelenjaarboek 2014


voedingsmiddelenjaarboek2014ingredientenwijzer2014
Het voedingsmiddelenjaarboek 2014
Twee handzame naslagwerken voor en over  de voedingsmiddelenindustrie zijn nu gecombineerd in één uitgave: het voedingsmiddelenjaarboek 2014 en VMT's Ingrediëntenwijzer 2014
 
Voedingsmiddelenjaarboek 
Dit boek geeft een overzicht van alle voedingsmiddelenproducerende bedrijven in Nederland. Daarbij zijn ook de handelsorganisaties/retail in kaart gebracht. Daarnaast bevat het boek alle organisaties en instellingen die van belang zijn voor de voedingsmiddelenindustrie en is het onderwijs en opleidingenaanbod voor de sector in kaart gebracht. Opgenomen zijn verder de toeleveranciers van machines, apparaten, toebehoren en diensten die actief zijn in of zich richten op de voedingsmiddelensector. Ook adviesorganisaties zijn vermeld.

Ingrediëntenwijzer 
Dit naslagwerk geeft een overzicht van leveranciers van grondstoffen, ingrediënten en additieven voor de voedingsmiddelenindustrie. Daarbij zijn de ingrediënten overzichtelijk in kaart gebracht naar functionele eigenschappen. Tevens geeft de Ingrediëntenwijzer een overzicht van de additievenwetgeving met uitgebreide E-nummerlijsten in vijf talen.

Prijs: € 114,95
* Genoemde prijzen zijn incl. € 3,95 administratiekosten en excl. 6% btw en € 5,- verzendkosten.
Voor vragen over uw bestelling kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 
E-mail:               klantenservice@vmt.nl
Telefoon:           +31 (0)10 - 289 40 08

BESTELLEN