Voedingcommunicatie

Nieuws

vegan bowl

Vlees- en visvrije maaltijden worden steeds vaker besteld Afgelopen week namen 57.600 Nederlanders deel aan de tweede editie van de Nationale Week Zonder Vlees. Een initiatief dat Nederlanders inspireerde om van 11 tot 17 maart een week lang geen vlees (en vis) te eten, en in plaats daarvan de plantaardige keuken te ontdekken.

Vegetarische burger

Meer plantaardige voeding verkopen? Let op de naam Om plantaardige voeding breder geaccepteerd te krijgen, moet de manier hoe de naam anders. Vier soorten benamingen werken niet bijvoorbeeld: zonder vlees. Drie werken wel bijvoorbeeld: noem de herkomst van de maaltijd. Dit is onderzocht voor Britse en Amerikaanse consumenten.

Medicinfo Medisch Contact Centrum

Medicinfo ziet forse groei in vraag naar online gezondheidsadviezen Een snelle geruststelling, meer zekerheid en laagdrempeligheid, dat zijn de belangrijkste redenen voor mensen om per app, telefoon of mail advies te vragen aan medisch deskundigen. Dat constateert Medicinfo, marktleider op het gebied van medische begeleidingsdiensten voor organisaties in de zorg.

Meer nieuws

26-09 2019