Twee keer zoveel vezel als havermout

Na jaren werkzaam te zijn geweest als kok, productontwikkelaar en adviseur, besloot Marc Veltman (50) zelf maar eens plaats te nemen achter de stuurknuppel. Samen met zakenpartner Merick Schoute (30) ontwikkelde hij ontbijtgranen voor kinderen zonder zout en toegevoegde suikers, onder het merk Holie. Dit artikel komt uit de printuitgave van Voeding Nu 4.

Blok Afgesloten content VN

  • Saskia Wilens

    15 aug 2018 16:24:48

    Fijn te lezen dat er hard gewerkt wordt aan meer producten zonder toegevoegde suikers. Waar ik alleen van baal is dat we door oa Stevia en zoet fruit te gebruiken, we onze kinderen zoet aanleren. Waarom stevia wanneer er fruitsuikers inzitten. Is alleen fruit dan niet voldoende? En daarbij vind ons gezin dat Stevia een “nep suiker” smaak bevat.

  • Henk van Os

    18 jul 2018 15:54:14

    Uw reactie (max. 500 tekens)