Vakblad

Laatste magazine-artikelen

Marloes Aanstoot en Lysanne Bekker

De praktijk van Marloes Aanstoot en Lysanne Bekker: 'We vullen elkaar goed aan' Marloes Aanstoot en Lysanne Bekker startten tegelijk met de studie Voeding en Diëtetiek aan de HAN in Nijmegen. Ze komen beiden uit Arnhem. Het klikte meteen in het eerste jaar. De reis naar Zuid-Afrika die ze na hun afstuderen maakte, bleek de start van een eigen praktijk met z’n tweeën. Naast vriendinnen en reispartners, zijn ze nu ook businesspartners. Dit artikel komt uit de printuitgave van Voeding Nu 1.

Fietser met app vn 1

Analyse van sport-apps met expertpanel-benadering Om te bepalen of sport-apps een toegevoegde waarde hebben in de begeleiding van recreatieve sporters, is het noodzakelijk te kijken of de kwaliteit van deze apps voldoende is en welke app-kenmerken hier het meest aan bijdragen. Dit artikel komt uit de printuitgave van Voeding Nu 1.

Meer magazine-artikelen

Laatste digitale Voeding Nu's

2019 - VN 1

Voeding Nu 1 (2019) Bent u online abonnee van Voeding Nu? Lees hieronder dan het complete nummer. Met dit keer aandacht voor dans & voeding, E-nummers en apps

cover VN 8

Voeding Nu 8 (2018) Bent u online abonnee van Voeding Nu? Lees hieronder dan het complete nummer. Met dit keer aandacht voor het voedingsgedrag van zwangeren, de vleesconsumptie en het eetgedrag van opgroeiende jongeren.

Voeding Nu 2018 - 7

Voeding Nu 7 (2018) Bent u online abonnee van Voeding Nu? Lees hieronder dan het complete nummer. Met dit keer aandacht voor gezond snacken, Mijn Eetmeter en de Zevenlanden studie.

Voeding Nu 6 (2018)

Voeding Nu 6 (2018) Bent u online abonnee van Voeding Nu? Lees hieronder dan het complete nummer. Met dit keer aandacht voor darmgezondheid, probiotica en vezels.

Voeding Nu 5 - 2018

Voeding Nu 5 (2018) Bent u online abonnee van Voeding Nu? Lees hieronder dan het complete nummer. Met dit keer aandacht voor de hype rondom koolhydraatarm eten. Zo ging Voeding Nu op bezoek in GezondDorp Leende, wat koolhydraten in de ban doet, en geeft het Voedingscentrum een reactie hierop.

Meer digitale Voeding Nu's