Vakblad

Laatste magazine-artikelen

Suzan Tuinier

Column Suzan Tuinier: Lekker minder! Laatst besprak ik met een groep hoogleraren de vraag: is alcohol goed voor de gezondheid? De richtlijnen Goede Voeding maken korte metten met alcoholhoudende dranken. De voordelen van alcohol wegen niet op tegen de nadelen. Daarom geldt het advies géén alcohol te drinken. Dit advies is hetzelfde voor mannen en vrouwen. Dit artikel komt uit de printuitgave van Voeding Nu 8.

Michel willems de praktijk van

De praktijk van Michel Willems: ‘Opleiding tot gewichtsconsulent is ook nuttig voor diëtisten’ Hij begon op latere leeftijd aan een diëtistenopleiding, die hij tussen 2011 en 2017 in deeltijd volgde aan de Haagse Hogeschool voor Voeding en Diëtetiek. In maart van 2017 zwaaide hij er af en vrijwel meteen vestigde hij zich als zelfstandig diëtist aan huis in zijn woonplaats Den Bosch. Met de cliënten loopt het in zijn praktijk nu nog geen storm, maar Willems verwacht dat de aandacht die hij wekelijks aan zijn praktijk besteedt zijn vruchten zal gaan afwerpen.

martine ridderman vn 7

De praktijk van Martine Ridderhof: ‘Alles mag, maar niet iedere dag’ ‘Ja, ik heb een tik’, verontschuldigt Martine Ridderhof zich een beetje, bij binnenkomst in haar praktijk aan huis in het Zeeuwse Sint-Annaland. Links en rechts vallen meteen heel veel boeken over voeding op, vooral kookboeken. Sinds ze met haar opleiding diëtetiek aan de HAN in Arnhem begon, is ze meer over koken gaan ontdekken. Dit artikel komt uit de printuitgave van Voeding Nu 7.

Meer magazine-artikelen

Laatste digitale Voeding Nu's

Meer digitale Voeding Nu's