Vakblad

Laatste magazine-artikelen

Hans Kraak

Weggegooid geld Voor dit nummer was ik op bezoek bij een diëtiste in België om te praten over haar praktijkvoering. Daar speelt soortgelijke problematiek als in Nederland onder de diëtisten: de lage (financiële) waardering en de beperkte vergoedingen door zorgfondsen. Dit artikel komt uit de printuitgave van Voeding Nu 7.

Hamburger man

Mannen zijn milieubelastender dan vrouwen Mannen tussen de 19 en 50 jaar veroorzaken met hun voedingsgedrag per dag bijna een kilo meer uitstoot van koolstofdioxide dan vrouwen. Eten volgens de Schijf van Vijf zou helpen, zo kwam naar voren op de bijeenkomst Plantaardige Voeding van Voeding Nu die op 2 oktober plaatsvond in Almere en bezocht werd door zo’n 70 voedingsprofessionals. Dit artikel komt uit de printuitgave van Voeding Nu 6.

Meer magazine-artikelen

Laatste digitale Voeding Nu's

Voeding Nu 2018 - 7

Voeding Nu 7 (2018) Bent u online abonnee van Voeding Nu? Lees hieronder dan het complete nummer. Met dit keer aandacht voor gezond snacken, Mijn Eetmeter en de Zevenlanden studie.

Voeding Nu 6 (2018)

Voeding Nu 6 (2018) Bent u online abonnee van Voeding Nu? Lees hieronder dan het complete nummer. Met dit keer aandacht voor darmgezondheid, probiotica en vezels.

Voeding Nu 5 - 2018

Voeding Nu 5 (2018) Bent u online abonnee van Voeding Nu? Lees hieronder dan het complete nummer. Met dit keer aandacht voor de hype rondom koolhydraatarm eten. Zo ging Voeding Nu op bezoek in GezondDorp Leende, wat koolhydraten in de ban doet, en geeft het Voedingscentrum een reactie hierop.

Meer digitale Voeding Nu's