Zuivel



 Inschrijven   Programma 
 Accreditatie 
 Contact 
 Routebeschrijving  

LET OP: DEZE BIJEENKOMST IS GECANCELD. HOUD DE AGENDA IN DE GATEN VOOR DE NIEUWE DATUM, NAJAAR 2016! 

 

Voeding Nu organiseert op 21 januari 2016 een ochtend- en  middagsymposium voor zorgprofessionals en voedingskundigen. Hierin worden alle ins en outs van zuivel besproken, met de nadruk op de rol van  pre- en probiotica. Het is mogelijk om u in te schrijven voor één of beide dagdelen.

Voeding Nu BASICS: 
De rol van zuivel bij gewichtsbehoud en welvaartsziekten
donderdag 21 januari 2016 | 9.00 - 12.40 uur | Yakult, Almere

In het ochtendprogramma wordt ingegaan op de rol van zuivel bij gewichtsbehoud en welvaartsziekten. Wat kunnen zuivel en probiotica betekenen voor een gezonde leefstijl? Hoe past het in een modern voedingspatroon dat ook duurzaam en gezond is? Met onder andere prof. Fred Brouns en diëtist Ellen Govers.

Voeding Nu ADVANCED:
Probiotica voor gezondheid: feit of fabel?
donderdag 21 januari 2016 | 12.40 - 17.30 uur | Yakult, Almere

In het middagprogramma staat de rol van pre- en probiotica voor de gezondheid  centraal. Welke invloed heeft de darmflora op onze gezondheid? Wat zijn de laatste wetenschappelijke inzichten? En wat kunnen we er mee in de praktijk? Met onder andere prof. Bruno Pot en prof. Ger Rijkens.

VOOR WIE?
Deze bijeenkomst is bestemd voor zorgprofessionals en voedingskundigen.

Datum: donderdag 21 januari 2016

Locatie: Yakult, Almere

 CirkelBeeldZuivel
 

Kosten

Voeding Nu BASICS én Voeding Nu ADVANCED [hele dag]

Voeding Nu-abonnees   € 100,- 
Diëtisten en gezondheidsprofessionals   € 100,-
Regulier tarief   € 150,-
Student   €   50,-

 

Voeding Nu BASICS óf Voeding Nu ADVANCED [halve dag]

Voeding Nu-abonnees   € 75,-
Diëtisten en gezondheidsprofessionals   € 75,-
Regulier tarief   € 90,-
Student   € 35,-

 

INSCHRIJVEN