artikel

Aalt Bast versus Martijn Katan

Algemeen

Moet je extra antioxidanten toevoegen aan voeding? Zijn ze nu gezond of juist niet? En niet onbelangrijk: welke stoffen vallen eigenlijk onder het brede begrip? Over deze en andere vragen kruisten de wetenschappelijke zwaargewichten professor doctor Aalt Bast van de Universiteit van Maastricht en professor doctor Martijn Katan van de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam de […]

Moet je extra antioxidanten toevoegen aan voeding? Zijn ze nu gezond of juist niet? En niet onbelangrijk: welke stoffen vallen eigenlijk onder het brede begrip? Over deze en andere vragen kruisten de wetenschappelijke zwaargewichten professor doctor Aalt Bast van de Universiteit van Maastricht en professor doctor Martijn Katan van de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam de degens.

Download hier de pdf.

Reageer op dit artikel