artikel

Parapluproject Groenten en Fruit

Algemeen

In 2007 publiceerden Wageningen-UR, TNO en RIVM samen met ZonMW het rapport Wat Gaan We Eten? Duidelijk hieruit werd dat de drie kennisinstituten hun kennis beter op elkaar moesten afstemmen. Het parapluproject dat ze sindsdien zijn opgestart Gezondheidseffecten van groenten en fruit , heeft tot doel de kennisbehoefte van overheid, maatschappelijke praktijkgerichte organisaties en wetenschap […]

In 2007 publiceerden Wageningen-UR, TNO en RIVM samen met ZonMW het rapport Wat Gaan We Eten? Duidelijk hieruit werd dat de drie kennisinstituten hun kennis beter op elkaar moesten afstemmen. Het parapluproject dat ze sindsdien zijn opgestart Gezondheidseffecten van groenten en fruit , heeft tot doel de kennisbehoefte van overheid, maatschappelijke praktijkgerichte organisaties en wetenschap in kaart te brengen. In dit geval met betrekking tot obesitas, een belangrijk probleem waarmee de maatschappij zich geconfronteerd ziet.

Download hier de pdf.

Reageer op dit artikel