artikel

Redactioneel: ‘Een mens is geen appel’

Algemeen

Antioxidanten liggen goed bij een groot publiek. In de afgelopen jaren heb ik op de redactie regelmatig persberichten voor nieuwe producten voorbij zien komen, waarin de aanbieders ze aanprijzen om de hoeveelheden antioxidanten die erin zitten en hun relatie met de gezondheid. Vruchtensappen van power fruits bijvoorbeeld of gewoon thee. Download hier de pdf.

Antioxidanten liggen goed bij een groot publiek. In de afgelopen jaren heb ik op de redactie regelmatig persberichten voor nieuwe producten voorbij zien komen, waarin de aanbieders ze aanprijzen om de hoeveelheden antioxidanten die erin zitten en hun relatie met de gezondheid. Vruchtensappen van power fruits bijvoorbeeld of gewoon thee.

Download hier de pdf.

Reageer op dit artikel