artikel

Buitenshuis eten

Algemeen

Buitenshuis eten is niet langer voor speciale gelegenheden. We eten steeds vaker onderweg, in een restaurant of uit automaten. Klaargemaakte maaltijden worden steeds belangrijker in onze dagelijkse voeding. Veranderingen in levensstijl en de omgeving van de consument liggen ten grondslag aan de snelle toename in dieetgebonden aandoeningen, zoals overgewicht. Wellicht spelen ze ook een sleutelrol […]

Buitenshuis eten is niet langer voor speciale gelegenheden. We eten steeds vaker onderweg, in een restaurant of uit automaten. Klaargemaakte maaltijden worden steeds belangrijker in onze dagelijkse voeding. Veranderingen in levensstijl en de omgeving van de consument liggen ten grondslag aan de snelle toename in dieetgebonden aandoeningen, zoals overgewicht. Wellicht spelen ze ook een sleutelrol in de oplossing hiervoor.

Download hier de pdf.

Reageer op dit artikel