artikel

Diëtistencafé

Algemeen

Diëtisten vertonen veel subassertief gedrag en hebben moeite om zichzelf te verkopen. Het door Yakult georganiseerde diëtistencafé moest hier verandering in brengen. 52 diëtisten gingen op 22 april in de Nonnerie in Maarssen aan de slag met een inspirerende workshop. Hier leerden zij hoe zij hun diensten op een effectieve manier onder de aandacht kunnen […]

Diëtisten vertonen veel subassertief gedrag en hebben moeite om zichzelf te verkopen. Het door Yakult georganiseerde diëtistencafé moest hier verandering in brengen. 52 diëtisten gingen op 22 april in de Nonnerie in Maarssen aan de slag met een inspirerende workshop. Hier leerden zij hoe zij hun diensten op een effectieve manier onder de aandacht kunnen brengen, bij zowel patiënten als verwijzers.

Download hier de pdf.

Reageer op dit artikel