artikel

ISSFAL

Algemeen

Vervetting van organen, vet en het metabool syndroom, de relatie tussen n-3- en n-6-vetzuren op hart- en vaatziekten, de rol van DHA bij de (mentale) ontwikkeling van het kind, bij ouderdom en depressie. Het zijn de hoofdonderwerpen die van 29 mei tot en met 2 juni aan bod komen tijdens het 9e ISSFAL-congres in Maastricht. […]

Vervetting van organen, vet en het metabool syndroom, de relatie tussen n-3- en n-6-vetzuren op hart- en vaatziekten, de rol van DHA bij de (mentale) ontwikkeling van het kind, bij ouderdom en depressie. Het zijn de hoofdonderwerpen die van 29 mei tot en met 2 juni aan bod komen tijdens het 9e ISSFAL-congres in Maastricht. Dit jaar neemt een Nederlandse delegatie onder leiding van biochemicus/fysioloog Jan Glatz van de Universiteit Maastricht het voortouw voor de organisatie.

Download hier de pdf.

Reageer op dit artikel