artikel

Minister Verburg aan het woord

Algemeen

Duurzaamheid is in, zeker na de klimaattop van afgelopen december. Minister Gerda Verburg van LNV zet met haar beleid op veel fronten hoog in op dit onderwerp, in 2025 moet Nederland koploper zijn op het gebied van duurzame landbouw. Ook zou er om duurzaamheid toegankelijker te maken voor consumenten één logo voor duurzaamheid moeten komen, […]

Duurzaamheid is in, zeker na de klimaattop van afgelopen december. Minister Gerda Verburg van LNV zet met haar beleid op veel fronten hoog in op dit onderwerp, in 2025 moet Nederland koploper zijn op het gebied van duurzame landbouw. Ook zou er om duurzaamheid toegankelijker te maken voor consumenten één logo voor duurzaamheid moeten komen, maar dat blijkt geen sinecure.

Download hier de pdf.

Reageer op dit artikel