artikel

Supereating

Algemeen

Engels voedingsadviseur predikt revolutie in de voedingswereld ‘Voedingskundigen hebben de boot gemist’   Traditionele voedingsboeken staan vol met tips hoe te eten en op welke ingrediënten te letten, aldus de Engelse voedingskundige Ian Marber. Een achterhaalde manier om naar voeding te kijken, meent de Engelsman. ‘Het gaat om de interactie tussen voedingsstoffen.’ Frans Kok plaatst […]

Engels voedingsadviseur predikt revolutie in de voedingswereld

‘Voedingskundigen hebben de boot gemist’

 

Traditionele voedingsboeken staan vol met tips hoe te eten en op welke ingrediënten te letten, aldus de Engelse voedingskundige Ian Marber. Een achterhaalde manier om naar voeding te kijken, meent de Engelsman. ‘Het gaat om de interactie tussen voedingsstoffen.’ Frans Kok plaatst enkele vraagtekens bij de opvattingen van de Brit.

Download hier de pdf.

Reageer op dit artikel