artikel

Youth Food Movement in voetsporen van Slow Food

Algemeen

Youth Food Movement in voetsporen van Slow Food ‘Als het aanbod verandert, verandert ook het eetpatroon van de consument’   ‘Moet je zien wat een eten! Ik had niet verwacht dat zoveel mensen iets mee zouden nemen.’ Cateraar Lotte Wouters (28) staat aan de lange rij tafels waar over de lengte van zeker vijf meter […]

Youth Food Movement in voetsporen van Slow Food

‘Als het aanbod verandert, verandert ook het eetpatroon van de consument’

 

‘Moet je zien wat een eten! Ik had niet verwacht dat zoveel mensen iets mee zouden nemen.’ Cateraar Lotte Wouters (28) staat aan de lange rij tafels waar over de lengte van zeker vijf meter een variëteit aan biologisch voedsel van lokale producten is neergezet. Bijna allemaal zelfgemaakt, want dat was de opdracht. Tijdens het opscheppen verbaast ze zich over de verschillende hapjes voor haar neus. Zelf heeft Wouters haar best gedaan om zich zoveel mogelijk aan de opdracht te houden. ‘Mijn Indiase curry is met koolraap en postelein, want we hebben hier natuurlijk geen mango’s en groene chili groeien’, zegt Wouters. ‘Het is wel goed om een keer zo bewust lokale biologische producten te gebruiken.’

Download hier de pdf.

Reageer op dit artikel