blog

Een gelukkig en gezond 2015!

Algemeen

Beste Lezer, Hopelijk heeft u fijne dagen gehad met Kerst.Ik heb er in elk geval van genoten. Echter, hoewel ik niet aan goede voornemens doe, vind ik het wel weer tijd om minder (vet en suiker) te eten en weer meer in beweging te komen. Het zijn toch dagen waarin er bij mij weinig tijd over blijft voor wat frisse buitenlucht en het maken van een heerlijke fruit- of groenteshake.

Over dat laatste gesproken, naast de veelvoorkomende – ‘ik stop nu echt met roken’ – goede voornemens zullen in januari de detoxkuren ook weer massaal worden aangeboden/aangeprezen. Ik ben benieuwd en ga in januari dan ook een detoxkuur van 2 weken volgen. De kuur bestaat uit onder andere het drinken van sappen en groene thee, het eten van veel groente en fruit en het mijden van geraffineerde suiker, alcohol, rood vlees en vet eten.
 
Maar voordat ik net als half Nederland ga ‘lijnen’ wil ik u een fijne jaarwisseling wensen met veel gezelligheid en liefde met vrienden en/of familie. Geniet vooral, maar kijk wel uit met vuurwerk, drink met mate en kies voor een oliebol in plaats van een appelbol, mocht u de verleiding niet kunnen weerstaan. 
 
Feestelijke groet,
 
Sam
 
 
Reageer op dit artikel