blog

Even voorstellen: Annemarie Delnoij

Algemeen

Op de blogpagina ‘Uit de praktijk van Annemarie Delnoij’ zal Annemarie ervaringen gaan delen die zij tegenkomt tijdens haar werk.

Even voorstellen: Annemarie Delnoij

Annemarie Delnoij (1975) is diëtist en praktijkhouder in Badhoevedorp. Uit ervaring weet zij als geen ander wat voeding voor iemand kan betekenen. Haar interesse in voeding nam een vlucht toen zij een oplossing zocht voor haar eigen PDS. Dat zij met haar kennis anderen ook kan helpen was de uiteindelijke reden om Voeding en Diëtetiek te gaan studeren. Haar stijl kenmerk zich door een samenspel van persoonlijk dieet- of voedingsadvies èn individuele coaching naar een gezonde leefstijl. Aandacht voor het individu, focus op vergroten van zelfredzaamheid en blijvend resultaat staan centraal.

Haar specialisaties zijn o.a. PDS, FODMAP, bariatrie en PCOS. Behalve in haar eigen praktijk (De Dieetpraktijk) is zij werkzaam op ZZP basis op andere locaties en bij bedrijven met een leefstijlprogramma. Blogs op deze site vertegenwoordigen haar eigen, persoonlijke en onafhankelijke  mening.

Reageer op dit artikel