congres

Algemeen

17-24 Juni | PRISMA generieke train-the-trainer cursus voor zorgverleners

PRISMA is een zelfmanagement programma in groepsverband voor mensen met (risico op) leefstijl gerelateerde ziekten. PRISMA is bedoeld om de deelnemers in korte tijd te voorzien van alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om zelf weloverwogen keuzes te kunnen maken over leefstijl en omgang met ziekte. Datum: tweedaagse cursus op 17 en 24 juni […]

PRISMA is een zelfmanagement programma in groepsverband voor mensen met (risico op) leefstijl gerelateerde ziekten. PRISMA is bedoeld om de deelnemers in korte tijd te voorzien van alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om zelf weloverwogen keuzes te kunnen maken over leefstijl en omgang met ziekte.

Datum: tweedaagse cursus op 17 en 24 juni 2019.
Accreditatie
11 punten V&V en Register Zorgprofessionals ID 312744
12 punten NVVPO Praktijkondersteuners
11,5 punten  ADAP Diëtisten

Voor meer informatie  FOCUS op VOEDING info@focusopvoeding.nl
http://www.focusopvoeding.nl/cursus/prisma/prisma-train-the-trainer/

Locatie:  Amsterdam
Tijd:  09.30 uur- 16.30 uur
Datum:  17 juni 2019 – 24 juni 2019

Reageer op dit artikel