congres

Algemeen

20 Juni | Voeding bij chemotherapie – leergang

De leergang biedt inzicht in chemotherapie en targeted therapie met de consequenties voor de voeding en voedingsinterventies. Smaak- en geurveranderingen, mucositis, misselijkheid en braken en diarree en obstipatie zijn de klachten die centraal staan. Accreditatie: voor diëtisten 63,5 punten onder ID-nummer 338725 Geaccrediteerde leergang met verdieping in eigen tempo, stevige zelfstudie, contactdag op verschillende data […]

De leergang biedt inzicht in chemotherapie en targeted therapie met de consequenties voor de voeding en voedingsinterventies. Smaak- en geurveranderingen, mucositis, misselijkheid en braken en diarree en obstipatie zijn de klachten die centraal staan.

Accreditatie: voor diëtisten 63,5 punten onder ID-nummer 338725
Geaccrediteerde leergang met verdieping in eigen tempo, stevige zelfstudie, contactdag op verschillende data 2019. Voor meer informatie PIT Actief  cursus@pitactief.nl

https://www.pitactief.nl/scholing/leergang-voeding-bij-chemotherapie/

Locatie:  Utrecht
Datum:  20 juni 2019 – 20 juni 2019

Reageer op dit artikel