congres

Algemeen

20sep | Impedantie

Deze scholing is bedoeld voor diëtisten en artsen  in alle sectoren van zorg die aan de slag willen met bio-elektrische impedantie analyse. Na deze cursus beschikt u over voldoende basiskennis en gebruiksinformatie om bio-impedantiemetingen te gebruiken voor diagnostiek en evaluatie in de eigen zorgpraktijk. Geaccrediteerd door ADAP voor 5 punten (3 contacturen en 2 uren […]

Deze scholing is bedoeld voor diëtisten en artsen  in alle sectoren van zorg die aan de slag willen met bio-elektrische impedantie analyse. Na deze cursus beschikt u over voldoende basiskennis en gebruiksinformatie om bio-impedantiemetingen te gebruiken voor diagnostiek en evaluatie in de eigen zorgpraktijk.

Geaccrediteerd door ADAP voor 5 punten (3 contacturen en 2 uren zelfstudie) geaccrediteerd onder nummer ID 291275.
Voor meer informatie  FOCUS op VOEDING info@focusopvoeding.nl

Locatie:  Amsterdam
Tijd:  09.30 uur- 13.00 uur
Datum:  20 september 2019 – 20 september 2019

https://www.focusopvoeding.nl/cursus/dietist/impedantie/

Reageer op dit artikel