congres

Algemeen

21 Juni | Diarree en obstipatie – leergang

Diarree en obstipatie zijn vervelende klachten die bij mensen van alle leeftijden voorkomen. De oorzaak is niet eenvoudig te achterhalen. Die kan liggen in de voeding, in het maagdarmkanaal, in effecten van medicatie of bijvoorbeeld psychische littekens. Een differentiaal diagnose geeft goed inzicht in de achterliggende problematiek en maakt een adequate interventie mogelijk. De leergang […]

Diarree en obstipatie zijn vervelende klachten die bij mensen van alle leeftijden voorkomen. De oorzaak is niet eenvoudig te achterhalen. Die kan liggen in de voeding, in het maagdarmkanaal, in effecten van medicatie of bijvoorbeeld psychische littekens. Een differentiaal diagnose geeft goed inzicht in de achterliggende problematiek en maakt een adequate interventie mogelijk. De leergang biedt de achtergronden en passende interventies door de diëtist.

Accreditatie: voor diëtisten 67 punten onder ID-nummer 295989
Geaccrediteerde leergang met verdieping in eigen tempo, stevige zelfstudie, contactdag op verschillende data 2019. Voor meer informatie PIT Actief  cursus@pitactief.nl

https://www.pitactief.nl/scholing/diarree-en-obstipatie-leergang/

Locatie:  Utrecht
Datum:  21 juni 2019 – 21 juni 2019

Reageer op dit artikel