congres

Algemeen

27sep | Congres: Granen en chronische aandoeningen

Locatie:  Nederlands Bakkerij Centrum Wageningen Tijd:  10.00 uur- 16.00 uur Datum:  27 september 2019 – 27 september 2019 Prijs:54,45 Vrijdag 27 september organiseert Brood uit Europa vanuit het NBC samen met PITactief een congres (Granen en Chronische aandoeningen) voor diëtisten. Volkoren granen verminderen het risico op het ontstaan van coronaire hartziekten, diabetes type 2 en […]

27sep | Congres: Granen en chronische aandoeningen

Locatie:  Nederlands Bakkerij Centrum Wageningen
Tijd:  10.00 uur- 16.00 uur
Datum:  27 september 2019 – 27 september 2019
Prijs:54,45

Vrijdag 27 september organiseert Brood uit Europa vanuit het NBC samen met PITactief een congres (Granen en Chronische aandoeningen) voor diëtisten.

Volkoren granen verminderen het risico op het ontstaan van coronaire hartziekten, diabetes type 2 en darmkanker. Aan voedingsprofessionals de uitdaging om consumenten te verleiden meer volkoren granen te eten.  Het congres biedt handvatten met inzicht in de relatie tussen granen en chronische aandoeningen en in nieuwe ontwikkelingen.

Op het congres zullen inspirerende sprekers als Emeritus prof. dr. Fred Brouns en MDL arts, prof.dr. Lisbeth Mathus-Vliegen diverse lezingen geven. Ook staan er interessante workshops op het programma waarin een vertaalslag van de wetenschap naar uw praktijk wordt gemaakt.

Accreditatie wordt aangevraagd voor diëtisten bij ADAP.

Voor meer informatie: https://www.breadfromeurope.eu/granencongres/#Programma

Reageer op dit artikel