congres

Algemeen

30sep – 8apr | Post-HBO cursus Voeding bij kanker – tweedaagse basismodule

Diëtisten in alle sectoren zien cliënten met een grote verscheidenheid aan oncologische aandoeningen. Goede kennis over zeer diverse aspecten van voeding bij kanker in diverse stadia is voor hen onontbeerlijk. Accreditatie aangevraagd bij ADAP voor zelfstudie en contacturen. Voor meer informatie PIT Actief  cursus@pitactief.nl https://www.pitactief.nl/scholing/voeding-bij-kanker-2019/ Het is een tweedaagse basismodule: 30 september en 8 november 2019. […]

Diëtisten in alle sectoren zien cliënten met een grote verscheidenheid aan oncologische aandoeningen. Goede kennis over zeer diverse aspecten van voeding bij kanker in diverse stadia is voor hen onontbeerlijk.

Accreditatie aangevraagd bij ADAP voor zelfstudie en contacturen.
Voor meer informatie PIT Actief  cursus@pitactief.nl

https://www.pitactief.nl/scholing/voeding-bij-kanker-2019/

Het is een tweedaagse basismodule: 30 september en 8 november 2019.

Locatie:  Utrecht
Tijd:  10.00 uur- 17.00 uur
Datum:  30 september 2019 – 08 april 2019

Reageer op dit artikel