congres

Algemeen

6-7 juli | WAT VAN VER KOMT IS LEKKER?

Vier de zomer bij het Openluchtmuseum! Ontdek smaken en ingrediënten die in de loop der tijd naar ons land toe zijn gereisd. Duik in de verschillende culturen die ons park rijk is. Ruik, proef en beleef smaken en gerechten van ver. En dompel jezelf onder in muziek, dans en verhalen. Ieder seizoen besteden we in […]

Vier de zomer bij het Openluchtmuseum!

Ontdek smaken en ingrediënten die in de loop der tijd naar ons land toe zijn gereisd. Duik in de verschillende culturen die ons park rijk is. Ruik, proef en beleef smaken en gerechten van ver. En dompel jezelf onder in muziek, dans en verhalen.

Ieder seizoen besteden we in het museum extra aandacht aan een thema. Ontdek nog veel meer over de tien smaken uit de tentoonstelling tijdens onze evenementen. Prikkel al je zintuigen en bezoek de speciale activiteiten. Je kunt meedoen aan lekkere proeverijtjes, luisteren naar smakelijke verhalen en genieten van heerlijke muziek. Smullen dus, voor iedereen die houdt van eten, geschiedenis en een gezellig dagje uit!

Kom ook naar de evenementen in het najaar:

12 & 13 oktober  |  HERFST  |  Smakelijk bewaren

7 & 8 december  |  WINTER  |  Schaarste en overvloed

Meer informatie

Reageer op dit artikel