congres

Algemeen

19/20 mar | Cursus COPD voor diëtisten

Prijs: €580

Ben je diëtist en wil je patiënten met COPD optimaal begeleiden? Tijdens  de praktijkdagen COPD leer je om, aan de hand van casuïstiek (live patiënten), de diëtistische behandeling af te stemmen op de individuele patiënt. Tijdens de training COPD voor diëtisten doe je kennis en vaardigheden op in assessment en begeleiding van patiënten met COPD. Naast uitleg anatomie en […]

19/20 mar | Cursus COPD voor diëtisten

Ben je diëtist en wil je patiënten met COPD optimaal begeleiden? Tijdens  de praktijkdagen COPD leer je om, aan de hand van casuïstiek (live patiënten), de diëtistische behandeling af te stemmen op de individuele patiënt.

Tijdens de training COPD voor diëtisten doe je kennis en vaardigheden op in assessment en begeleiding van patiënten met COPD. Naast uitleg anatomie en pathologie bij COPD (longarts) en vertaling van longfunctieonderzoek naar de praktijk (fysiotherapeut), recente ontwikkelingen in de dieetinterventie bij COPD wordt uitgebreid ingegaan op andere aspecten zoals klachten, beperkingen en kwaliteit van leven. Naast het in kaart brengen van de integrale gezondheidstoestand van de patiënt bespreek je met de psycholoog het gedrag van de patiënt en het effectiever worden in het motiveren tot gedragsverandering. Samenwerking met andere disciplines (interdisciplinaire zorg) en afstemming tussen 1e, 2e en 3e lijn in de ketenzorg COPD komen uitgebreid aan bod.

In het kort
Duur                : 2 dagen
Start                : 19 maart 2020 Vervolg: 20 maart 2020
Studiebelasting : 17 uur (contacturen 12 uur)
Niveau            : hbo+
Accreditatie   : 15,5 ADAP
Resultaat        : certificaat of bewijs van deelname
Kosten             : € 580,-

Tijden             : 09.30 – 16.30 uur
Voor wie         : diëtisten

Meer informatie
https://www.han.nl/opleidingen/post-hbo/copd-voor-dietisten/index.xml

Reageer op dit artikel