nieuws

Belgian Beer Weekend na de zomer

Algemeen

Belgian Beer Weekend na de zomer

De Belgische Brouwers en de Ridderschap van de Roerstok der Brouwers organiseren, tijdens het eerste weekend van september, opnieuw het Belgian Beer Weekend in Brussel.

Dit evenement, dat dit jaar al weer voor de vijftiende keer wordt gehouden, sluit aan een oproep van de brouwers naar de Belgen om hun trots en fierheid voor Belgisch bier te tonen.

Onder de noemer “Fier op ons bier” zullen dit jaar nog andere gezamenlijke initiatieven worden genomen om de Belg aan te sporen wat meer chauvinist te zijn over één van de topproducten die België internationaal op de kaart zet.

De sector werkt hierbij samen met VLAM, dat jarenlange ervaring heeft in het opzetten en begeleiden van generieke promotie. Frans De Wachter, directeur VLAM: “We stellen graag onze expertise in niet merkgebonden promotie ter beschikking aan de initiatiefnemers, die de campagne volledig financieren. De Belgische biersector vormt net als andere productcategorieën die we steunen een belangrijke economische pijler van ons land.”

Reageer op dit artikel