nieuws

Broccoli To Go op Utrecht Centraal

Algemeen

Broccoli To Go op Utrecht Centraal

Binnen de eerder aangekondigde Big BangBroccolicampagne van FoodGuerilla, is er vandaag een actie om de groente bij treinreizigers onder de aandacht te brengen.

FoodGuerilla biedt de treinreizigers Broccolihapjes To Go aan bij het station van Utrecht Centraal. Deze moeten het statement uitbrengen dat broccoli net zo lekker kan zijn dan een Big Mac, vette puntpizza of patatje met mayo.

Doel

In samenwerking met slimme reclamebureaus, branche-organisaties en andere enthousiastelingen die zich belangeloos inzetten, is Big Bang Broccoli opgesteld met broccoli als icoon voor gezond voedsel. Dat is hard nodig, want slechts 5% van de Nederlanders eet voldoende groente.

FoodGuerilla zal tot en met 11 juni broccoli acties organiseren om broccoli binnen Nederland beter op de kaart te zetten.

Lees verder op Voeding Nu online:
Productnieuws: Broccoli krijgt eigen reclamecampagne

Reageer op dit artikel