nieuws

‘Fabrikanten moeten volgens Voeding Nu lezers gezonde(re) producten gaan produceren’

Algemeen

‘Fabrikanten moeten volgens Voeding Nu lezers gezonde(re) producten gaan produceren’

Lezers van de Voeding Nu-website brachten de afgelopen maand hun stem uit op de stelling of fabrikanten gezonde(re) producten moeten gaan produceren. De overgrote meerderheid was het met de stelling eens.

Maar liefst 83 procent van de Voeding Nu lezers is het eens met de stelling dat fabrikanten gezondere producten moeten produceren. Zij vinden dat er al genoeg ongezonde producten beschikbaar zijn en dat het aanbod gezonde producten moet worden uitgebreid. De overige 17 procent is het niet eens met deze stelling en is van mening dat er geen ongezonde producten bestaan, maar dat een leefstijl gezond of ongezond is. 

Op 20 november is de uitreiking van de Jaarprijs Goede Voeding. Fabrikanten die gezonde verbeteringen aan hun producten hebben gedaan, kunnen tot  1 september meedingen.

 

 

Lees verder op Voeding Nu online:
Snackgedrag consument neemt toe in de namiddag
Consument heeft behoefte aan ontwikkeling gezonde producten

Reageer op dit artikel