nieuws

Friesland Campina Nuenen breidt productie uit

Algemeen

Friesland Campina Nuenen breidt productie uit

FrieslandCampina Foodservice in Nuenen heeft naast de uitbreiding van capaciteit met 1500 m2, een extra productielijn geïnstalleerd.

Door de uitbreiding van de capaciteit met 1500 m2 is er meer ruimte voor opslag en receptuurvoorbereiding. De installatie van een nieuwe productielijn stelt Campina daarnaast in staat producten te gaan maken met een langere houdbaarheidsdatum, zodat er ook buiten Nederland en België producten geleverd kunnen worden.

Room

 

De Campinavestiging in Nuenen is voornamelijk verantwoordelijk voor de productie van speciale slagroom voor de bakkersindustrie, en produceert ook room en producten die op basis van room verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien, soepen en sauzen.

 

Reactie

 

Jack Castelein, Director FrieslandCampina Foodservice: “Deze uitbreiding is noodzakelijk om de verwachte groei in de komende jaren op te vangen en onze klanten buiten de oorspronkelijke kernlanden Nederland en België van dienst te kunnen zijn met een volledig assortiment kwaliteitsproducten.”

 

Lees verder op Voeding Nu online:

Samenwerking FrieslandCampina en voedselbanken geintensiveerd

 

Reageer op dit artikel