nieuws

Absolute Process Partners richt zich op internationalisering

Algemeen

Absolute Process Partners richt zich op internationalisering

Edan Business Solutions, Microsoft Dynamics ERP en CRM-implementator in de Benelux, maakt samen met drie andere bedrijven deel uit van Absolute Process Partners. Dit virtuele samenwerkingsverband richt zich op de internationale voedings- en procesindustrie.

“Enterprise klanten met vestigingen wereldwijd hebben nood aan een organisatie die hen zowel lokaal als globaal optimaal kan bedienen. Dat kan enkel als die partij wereldwijd een globale oplossing kan aanbieden, volgens een uniforme methodologie, met een onberispelijke kennis van lokale wetgeving, taal en cultuur, en een goed uitgewerkte lokale support- en opleidingsstructuur. Vanuit de nood aan die ‘best of both worlds’ aanpak, hebben we besloten om met drie andere Top partners uit het Dynamics-kanaal Absolute Process Partners in het leven te roepen, “ zegt Cédric Van Branteghem, Managing Partner voor Edan Business Solutions over Absolute Process Partners.

Industriespecifieke functionaliteit

De drie andere partnerbedrijven zijn het Amerikaanse bedrijf Edgewater Fullscope, het Duitse KCS.net en Sable Business Systems, gevestigd in Australië. “Elk van deze organisaties heeft bewezen dat ze industriespecifieke functionaliteit kunnen aanbieden die verder gaat dan de kernfuncties van Microsoft Dynamics AX,” zegt Neil Holloway, Corporate Vice President, Microsoft Dynamics. “Als onderdeel van deze nieuwe onderneming, zullen Absolute Process Partners elementen van hun intellectuele eigendom bundelen om een nieuwe industriespecifieke oplossing te ontwikkelen voor internationale implementaties. Dit is geweldig nieuws omdat, dankzij de gebundelde impact van deze partners, klanten geholpen worden om te voldoen aan globale vereisten en er wordt gezorgd voor consistentie bij internationale implementaties.”

150 klanten

Samen vertegenwoordigen Absolute Process Partners meer dan 150 Microsoft Dynamics AX klanten in de procesindustrie (voeding, chemie, pharma); meer dan 450 Dynamics AX en CRM consultants; en bestrijken ze op dit moment drie continenten.

Reageer op dit artikel