nieuws

BrauBeviale 2014 vraagt verpakkingsinnovaties

Algemeen

BrauBeviale 2014 vraagt verpakkingsinnovaties

De wereldwijde beurs voor dranken, BrauBeviale, roept bedrijven, individuen en organisaties uit de drankenindustrie op vernieuwende verpakkingsconcepten in te sturen.

Het gaat om innovaties voor onder andere labels, sluitingen en andere verpakkingsbenodigdheden, maar ook om verpakkingsmachines. De meest innovatieve producten ontvangen tijdens de opening van BrauBeviale op 11 november 2014 een trofee, certificaat en een zegel.

Verpakkingsaward

De organisator van de Duitse Verpakking Award is het Duitse verpakkingsinstituut. “We kijken uit naar overtuigende en intelligente producten voor de drankenindustrie”, zegt Burkhard Lingenberg van het instituut. “De winnaars kunnen zich ook verzekeren van een ticket voor de World Start Award van de Wereld Verpakking Organisatie ( WPO).”

Het is mogelijk om tot eind juli vernieuwende verpakkingsconcepten op te sturen. BrauBeviale 2014 vindt plaats van 11 tot 13 november 2014 in Neurenberg.

Reageer op dit artikel