nieuws

Productnieuws: Alpro Haverdrink

Algemeen

Productnieuws:  Alpro Haverdrink

Alpro heeft een nieuwe drank aan het assortiment toegevoegd, Alpro Haverdrink, gebaseerd op haver; rijk aan vezels, arm aan vetten, lactosevrij, zonder toegevoegde suikers.

Een glas Haverdrink bevat 88kcal, bevat de vitamines B2, B12, D en is een bron van calcium. Alpro suggereert als variatie de drank toe te voegen aan ontbijtgranen en geeft suggesties voor recepten op een webpagina, zoals haverdrank als ingrediënt pannenkoeken of haverkoekjes.

Supermarkt

De haverdrank volgt op eerdere introducties die niet alleen op soja zijn gebaseerd, zoals Alpro dranken op basis van amandel, hazelnoot, kokosnoot of rijst. Alpro Haverdrink is verkrijgbaar in de supermarkt in een verpakking van 1 liter, de adviesprijs is 2,19 euro.

Reageer op dit artikel