nieuws

Productnieuws: milkshakes die je niet koud hoeft te bewaren

Algemeen

Productnieuws: milkshakes die je niet koud hoeft te bewaren

Het zuivelbedrijf Arla heeft zijn assortimen milkshakes, die onder de merknaam Melkunie op de markt worden gebracht, uitgebreid met  de smaken chocolade en vanille. Het gaat om shakes met extra eiwitten. Per bekertje van 200 ml bevat deze milkshake 11 gram eiwitten (in de smaak chocolade 12 gram).

Behalve een rijker gehalte aan eiwit heeft het product de eigenschap dat het gemaakt is van langer houdbare melk. Hierdoor hoeft het niet koel te worden opgeslagen, enkel koel geserveerd. Dit maakt het product geschikt voor logistieke processen binnen instellingen, waar mensen verblijven die een hogere behoefte aan eiwit hebben.

 

De Melkunie Milkshake is vanaf nu per 10 stuks verkrijgbaar via de groothandel.

Reageer op dit artikel