nieuws

Productnieuws: tussendoortje van Arla met extra eiwitten

Algemeen

Productnieuws: tussendoortje van Arla met extra eiwitten

Breaker High Protein is een frisromige yoghurt met exra eiwitten die het bedrijf Arla deze maand nieuw op de markt heeft gebracht. De yoghurt zit in zakjes van 200 ml, die bevatten 12 gram eiwit en leveren 84 kcal. Het is te verkrijgen in de smaken mango/passievrucht en vanille, bij iedere groothandel!

Volwassen personen hebben gemiddeld ongeveer 0,8 g eiwit per kilo lichaamsgewicht per dag nodig. Sommige groepen hebben wat meer nodig. Dat zijn bijvoorbeeld sporters, zieken en fragiele ouderen. Zij hebben ongeveer 1,2 g eiwit per kilo lichaamsgewicht per dag nodig. Behalve op mensen die extra eiwit willen innemen, richt Arla zich op patiënten met slikproblemen. Door de verpakking is het voor hen makkelijk in te nemen. Ook stelt het bedrijf het product voor als verwenmoment voor kinderen op de kinderafdelingen in ziekenhuizen.

 

De Breaker High Protein verpakking is vanaf nu per 6 stuks verkrijgbaar via de groothandel.

Reageer op dit artikel