nieuws

Kick-Off Flanders’ FOOD Platform Kwaliteit

Algemeen

Kick-Off Flanders’ FOOD Platform Kwaliteit

Flanders’FOOD lanceert op vrijdag 26 september tijdens een uitgebreide vergadering haar nieuwe Platform Kwaliteit. Bedrijven mogen niet op hun lauweren rusten.

De bedoeling van het Platform Kwaliteit is inspiratie, het delen van ideeën en het benoemen van de hete hangijzers zijn rond kwaliteit en houdbaarheid. Vlaamse voedingsproducenten staan aan de wereldtop wat betreft productie van kwalitatieve en smaakvolle voeding. Toch is dit volgens Flanders’ FOOD voor bedrijven geen reden om op hun lauweren te rusten: Hoe aan de top blijven? Hoe de klanten een kwalitatief product blijven garanderen? Hoe kwaliteit nog beter inzetten voor de versterking van de export?

Op de website van Flanders’ FOOD staat het uitgebreide programma van de Kick-Off.

Reageer op dit artikel