nieuws

Trend Pavilion en nieuwe producten op Intrafood:14

Algemeen

Trend Pavilion en nieuwe producten op Intrafood:14

Nieuw op Intrafood:14, op 17 en 18 september in Kortrijk Xpo, is het Trend Pavilion, in samenwerking met Innova Market Insights. Op de website van de beurs staat nu ook een lijst met meer dan 50 nieuwe producten.

De bezoeker van Intrafood kan in het Trend Pavilion de Top Tien Trends voor 2014 ontdekken. Het pavilion ligt net naast de seminar ruimte. Innova Market Insights verzorgt daar een lezing over de belangrijkste voedingstrends op woensdag 17 september om 11:00 uur.

Nieuwe producten

Op de officiële website staat een uitgebreide lijst met meer dan 50 nieuwe producten aangeboden door de exposanten op Intrafood:14

VMT Food op stand 692 Intrafood

VMT Food staat twee dagen op de Intrafood:14! We heten u alvast welkom op onze stand 692.

VMT Food is het nieuwe vakblad voor en over de voedingsindustrie in België. VMT Food verschijnt vanaf juni 2014 4x per Onze De digitale nieuwsbrief verschijnt vanaf dat moment wekelijks. VMT food bereikt 5.000 directeuren/ managers van ondernemingen in het hart van de voedingsindustrie. Professionals op het gebied van quality assurance, productie, marketing en sales, inkoop, R&D en productontwikkeling.

Lees ook op VMT Food online:

Netwerkplatform Intrafood in Kortrijk Xpo

Intrafood: Ingrediënten bepalen succes sensorische kwaliteit

Reageer op dit artikel