nieuws

Food@Work LIVE jobbeurs in Huis van de Voeding

Algemeen

Food@Work LIVE jobbeurs in Huis van de Voeding

Zaterdagmorgen 25 oktober is de tweede dag van de Food@Work LIVE jobbeurs in het Huis van de Voeding in Roeselare. IPV werkt hierbij samen met diverse partners, waaronder POM West-Vlaanderen, RTC West-Vlaanderen en Unizo en VDAB.

De doelstelling van de  Food@Work LIVE jobbeurs, die ook afgelopen donderdag was,  is leerlingen van tweede en derde graad secundair onderwijs zin doen krijgen in de voedingsindustrie.

Meer dan 100 vacatures

Daarnaast willen de organiserende partijen  POM West-Vlaanderen, RTC West-Vlaanderen en Unizo en VDAB meer dan 100 concrete vacatures ingevuld krijgen. Deelnemende bedrijven zijn Agristo, Ardo/Dujardin, Cargill, Danis, Greenyard Foods (Pinguin Foods), Maselis, Mulder Natural Foods, Pepsico Veurne, Soubry NV, Vermauts Boerenbrood, Volys Star, Westvlees en Zoutman industries.

Daarnaast zijn de uitzendkantoren Adecco, Agro Service, Forum Food, Konvert Interim, Randstad, Start People en Unique aanwezig.

Meer informatie www.foodatworklive.be

Reageer op dit artikel