nieuws

Productnieuws: Britvic introduceert Teissure Mix & Go

Algemeen

Productnieuws: Britvic introduceert Teissure Mix & Go

Britvic Soft Drinks introduceert Teissure Mix & Go, een geconcentreerde limonadesiroop in zakformaat.

Met dit product wil Britvic het gemakkelijker maken om genoeg te drinken. Volgens Rolien Scheepbouwer, voedingsdeskundige en gezondheidscoach van Britvic, drinken veel mensen te weinig. ‘Ze nemen wel water mee, maar drinken het niet omdat het saai en niet lekker gevonden wordt.’ Britvic wil het de consument makkelijk maken om hun water waar ze dan ook zijn een lekkere smaak te geven.

 

Knijpsysteem

De siroop is verpakt in een klein flesje op zakformaat. De flesjes kunnen ondersteboven gehouden worden en door te knijpen kan de siroop naar smaak aan een fles of glas water toegevoegd worden. Het deksel is zo ontworpen dat er een hele kleine kans op lekken is.

 

Zonder suiker

De siroop is gezoet met sucralose en bevat daardoor weinig energie. Voor sucralose is gekozen voor de smaak. Daarnaast bevat de siroop 50% vruchtensap en alleen maar natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

 

Smaken

De siropen zijn op dit moment verkrijgbaar in de smaken: Aarbei & Framboos, Appel & Zwarte bes en Sinaasappel & Perzik. Met een adviesprijs van € 2,49 kan het gekocht worden bij Jumbo, Makro, Plus en Hoogvliet.

 

Lees verder op Voeding Nu online

‘Is er nu niemand die aspartaam  kankerverwekkend vindt?’

Suikervrije drank zou gewichtstoename kunnen verminderen

Reageer op dit artikel