nieuws

Productnieuws: Hot Drinks van Lombardia

Algemeen

Productnieuws: Hot Drinks van Lombardia

Na de smaak GingerLove introduceert Lombardia twee nieuwe smaken: Coconut Vibrations en Greenlove.  De drankjes hebben alle drie het Fairtrade keurmerk.

De hot drinks van Lombardia zijn ontwikkeld door Alain Indria, de eigenaar van het vegetarische restaurant Lombardia in Antwerpen. Omdat Alain geen koffie- of theedrinker was, experimenteerde hij met brouwsels van verschillende fruitsappen en kruiden. De Lombardia hot drinks zijn daar het resultaat van.

 

Schuimend drankje

Elk doosje hot drinks bevat zeven sachets met poeder, dat in combinatie met heet water verandert in een drankje met schuimlaag. De hot drinks zijn lactose- en glutenvrij en bevatten slechts 33 kcal per kop. Ze zijn gecertificeerd door de Vegan Society en passen dus in een veganistische leefstijl. 

 

Ingrediënten

De GingerLove is gemaakt van extracten van citroen, sinaasappel en gember; de Coconut Vibrations bevat ananas- en kokosnootaroma en vanille en de Greenlove is een combinatie van Japanse groene thee en appelaroma. Alle drie de hot drinks bevatten rietsuiker en verdikkingsmiddelen voor de schuimlaag.

 

De hot drinks zijn onder meer verkrijgbaar bij De Tuinen of via de website. De adviesprijs is € 11,80.

 

Lees verder op Voeding Nu online

Healthy people introduceert superfruitsappen on-the-go

Productnieuws: Pickwick introduceert Fruit Fusion, fruitinfusies zonder cafeïne

Reageer op dit artikel