nieuws

Stem voor de Jaarprijs Goede Voeding

Algemeen

Stem voor de Jaarprijs Goede Voeding

Heeft u uw stem al uitgebracht voor de Jaarprijs Goede Voeding? Het kiezen is nu gemakkelijker gemaakt: via deze link kunt u de filmpjes zien waarmee de drie verschillende producenten hun producten aan u voorstellen.

Tot maandag 3 november kunt u kiezen uit de drie genomineerde die strijden om de Jaarprijs Goede Voeding. De drie producten zijn: Hollands Goud Koolzaadolie, Tosti Bruinbrood en Yam Glutenvrij Licht meerzaden brood.

 

Stemmen

Vorige jaar brachten circa 2000 mensen online hun stem uit. Dit jaar gaat de teller al richting de 9000 stemmers.

 

Tussenstand

Bent u nieuwsgierig naar welke product de meeste stemmen tot nu toe heeft gekregen? Op de website is de tussenstand te zien.

 

Reageer op dit artikel