nieuws

Advertorial: Plantaardige groeidrink voor kinderen vanaf 1 jaar

Algemeen

Advertorial: Plantaardige groeidrink voor kinderen vanaf 1 jaar

Voor kinderen vanaf 1 jaar is er Alpro Soya +1 Complete Care, een 100% plantaardige groeidrink met aangepaste voedingsstoffen.

 

Alpro Soya +1 bevat calcium, vitamine D, eiwitten en jodium die bijdragen tot een normale groei* en  ijzer dat bijdraagt tot  de normale cognitieve ontwikkeling van kinderen**. Verder bevat Alpro Soya +1 Complete Care vitamine B12 en vitamine C, die samen met vitamine D en ijzer, een rol spelen bij het normaal functioneren van het immuunsysteem.

Plantaardig

De plantaardige drink levert een optimale hoeveelheid aan voedzame soja-eiwitten, aangepast aan de behoeften van peuters. Alpro Soya +1 Complete Care is de enige groeidrink in Nederland die laag is in suikers. De plantaardige drink is vrij van zuivel, gluten en tarwe en in de supermarkt verkrijgbaar in pakken van 1 liter.

Kijk voor meer informatie op de Healthcare professional website van Alpro.

* Calcium, vitamine D en eiwitten dragen bij tot de normale groei en ontwikkeling van botten bij kinderen. Jodium draagt bij tot de normale groei van kinderen.

** IJzer draagt bij tot de normale cognitieve ontwikkeling van kinderen. Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor een goede gezondheid

Reageer op dit artikel