nieuws

Bonduelle Noord-Europa breidt directie uit

Algemeen

Bonduelle Noord-Europa breidt directie uit

Bonduelle Noord-Europa heeft Ilonka Audenaerde (41) aangesteld als Commercieel Directeur Benelux. Audenaerde is al vijf jaar werkzaam bij Bonduelle en heeft bijna 20 jaar commerciële ervaring in de FMCG-branche. Tamara Schuitvlot (33) volgt Audenaerde op als Marketing Director Benelux.

Met de uitbreiding van de directie, wil Bonduelle haar leidende rol in bewerkte groente in de Benelux versterken. In haar nieuwe functie zal Audenaerde voortbouwen op de ingezette groei door zich te richten op duurzame winstgevendheid en klantgerichtheid. Tamara Schuitvlot wordt in haar nieuwe rol als Marketing Director Benelux onder andere verantwoordelijk voor het verder verankeren van Bonduelle’s positionering bij de consument door middel van innovatie & communicatie. 

Groei van het merk

“Met Ilonka in de directie als Commercieel Directeur geven we vorm aan onze ambitie om nog sterker met onze klanten samen te werken aan de groei van het merk Bonduelle. Ilonka heeft in de afgelopen vijf jaar een sterke basis voor toekomstige groei gelegd en zich bewezen als richtinggevend leider. Deze versterking van ons team bevestigt de groei en de potentie van het merk Bonduelle“, vertelt Arno van Dongen, General Manager van Bonduelle Noord-Europa. Tamara Schuitvlot volgt Audenaerde op als Marketing Director Benelux. Hiervoor was zij vier jaar verantwoordelijk voor de marketingstrategie van Bonduelle Nederland. 

Voltallige directie

Per 1 oktober bestaat de voltallige directie van Bonduelle Noord-Europa uit Arno van Dongen (General Manager Noord-Europa), Peder Andersen (Director Nordics & UK), Tamara Schuitvlot (Marketing Director Retail Benelux), Ilonka Audenaerde (Commercial Directeur Retail Benelux), Pascal Bertrand (Foodservice Director Benelux), Ingrid van den Berg (Customer Service Manager Noord-Europa), Hanneke Streutker (HR Manager Noord-Europa) en Chris Baas (CFO Noord-Europa).

Bonduelle

Bonduelle (www.bonduelle.nl) is hét Europese A-merk in groente. Als grootste groenteverwerker ter wereld verbouwt en verwerkt Bonduelle groenten die ze vervolgens in talrijke landen en verschillende technologieën op de markt brengt. Bonduelle Noord-Europa is gevestigd in Eindhoven en is verantwoordelijk voor de Benelux, Groot-Brittannië en Scandinavië. Consumenten én professionals gebruiken de groenten van Bonduelle in allerlei vormen, zoals conserven, diepvries en vers, waarbij kwaliteit, innovatie en culinaire passie hand in hand gaan.

Reageer op dit artikel